maanantai 4. toukokuuta 2015

Raidallinen laukku

Aloin oikeastaan alun perin tekemään mustalla jenkkikassia, mutta suunnitelmaan tuli muutos. Pohjan kun sain valmiiksi, aloin miettii jos kokeilisin jotain muuta. Mielikuvitus valloilleen, mutta värit mietin että siihen tulee mustaa, harmaata ja valkeaa. Laukku on virkattu Novita Kotiväki huvila langasta kaksinkertisena ja koukulla 3. Harmaa taisi olla kartano lankaa, mutta samat koostumukset langoissa on.


Sangat olen joskus aikoinaan ostanut netistä, olikohan joku Peekaa kauppa. Siihen virkkasin mustat suikaleet ja niitasin ne kiinni sankojen renkaisiin kiinni.

Tällä koneella puristin ja taisin puristaa lian kovaa, kun menivät vähän luttuu mutta se on niin pieni ettei sitä näe muuta kuin läheltä katsoo.


Laukun reunassa käytin sähköjohtoa, että reunasta tulee kova ja ryhdikäs. Alimmaisessa kuvassa ommeltu umpee.


Virkkasin vetoketjua varten 10 krs ks:lla. Vetoketjun on 25 cm pitkä. Eka kertaa kokein tämmöstä systeemiä, ihan hyvä vaikka itse tein.


Tumman harmaa kangasta laitoin vuoreksi. Olisi haluttanut pikku taskun laitta, mutta en vielä tohtinut kun en osaa. Pitää kysyä vielä neuvoa, ettei mene pilalle. Pohjalle laitoin kirjankannen pahvia, paksua pahvia... suosittelen.


 Tässä vielä kuvia ilman sankoja ja sanojen kanssa....


2 kommenttia:

  1. Upea kassi :) Inspiroi minuakin kokeilemaan (Y) Kiitos hyvistä vinkeistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos... Mukava jakaa vinkkejä ja ideoita muillekin, kun olen itsekkin saanut paljon toisten töistä ja uskomatonta mitä töitä ne on, upeita ja kauniita siis uskomatonta. Käsityön tekemisessä hermo lepää. Mutta inspiroinnin ja tekemisen iloa myös sinulle... :)

      Poista